Din webbläsare är in- eller utzoomad (). Använd din webbläsares zoomfunktion för att återställa zoom-läge till 100%, alternativt tryck CTRL + 0.

Varvsplan

På vår varvsplan vinterförvarar vi medlemmarnas båtar. Varvsplan hyr vi också av Stockholms Stad. Planmässigt är markområdet klassat som parkmark.

Då vi tar upp många båtar blir det på vintern rätt trångt på varvsplan.

Vi har i klubben som mål att störa miljön så lite som möjligt i Gröndal. Vi försöker därför hålla god ordning så det inte ser alltför skräpigt eller slarvigt ut kring båtarna. Under respektive pressening kan det dock under perioder vara något rörigt p.g.a. pågående arbeten.

På sommaren när båtarna är i sjön försöker vi ordna allt material vi använder för täckning och uppallning av båtarna vid vinterförvaringen, så det ser så trevligt och ordningsamt ut som möjligt.

Varvsplan kan då användas för andra aktiviteter på sommarsäsogen.