Klubbhuset

Välkomna till klubbhuset!

Vi hoppas att många tar del av klubbhuset och hänger i och kring det. Det ökar både trivsel och säkerhet!

Ta gärna med barnen, familjen, drick en kopp kaffe, spela boule, koppla av vid vårt sköna klubbhus. Tänk också på att hålla fräscht när du är här, pyssla, vattna blommor om du ser att de behöver, diska och välkommen att använd huset på bästa sätt!

Du är också välkommen att boka klubbhuset för en tillställning.  Här är vad som gäller:

BOKNING AV KLUBBHUSET (och avbokning) (endast för medlemmar)

• Mejla klubbhusgruppen@grondalsbatklubb.se om när du önskar hyra
  • Fyll i den ännu analoga  kalendern i klubbhuset (eller stryk din bokning om du avbokar)
  • Lämna en deposition på 1000 kr till den som är klubbhusansvarig, som tar kontakt med dig när du bokat. Den lämnas tillbaka dagen efter när vi sett att klubbhuset är i vacker ordning.
  • När du haft klubbhuset städar du ur enligt checklistan i klubbhuset.
  • AV HÄNSYN TILL GRANNAR PÅ REIMERSHOLME M FL BEHÖVER VOLYMEN SÄNKAS EFTER 22.
  • Nattvakten har rätt att var i huset under natten, och andra medlemmar i klubben har rätt att gå in och ut ur klubbhuset, medan tillställningen pågår.

Välkomna med synpunkter, tips om utrustning, idéer och initiativ till aktiviteter till:

klubbhusgruppen@grondalsbatklubb.se

Till den årliga Hamnfesten är du välkommen att baka till klubbhusets café, där vi drar in lite bidrag till att kunna hålla igång festen.

Väl mött där i sommar!

Klubbhusgruppen